Nagy verseny
Szállítás 3 nap
  • Arcmasszírozó ZO_217884 1

A kép csak illusztrációs lehet

Arcmasszírozó

Új Garancia 24 hónap 15 napos visszatérítés Ingyenes szállítás Utánvétes fizetés
Készleten: CZ Eladó: LEVNO, spol. s r.o.

Általában szállítjuk 3 szállítási napon belül

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Ha nem küldik el 5 napon belül
Ha a szállítás több mint 7 napot vesz igénybe

A termék kódja: 2766926

Általános ár:
5 475,03 Ft
AKCIÓS ÁR:
3 555,05 Ft
ELADVA:
>200 db

Termék leírás

Részletek

  • Más elektromos arcmasszírozók csak a bőr hámrétegét vagy dermiszét tudják stimulálni, archengereink viszont közvetlenül az izomréteget. A mikroáramú stimulációval az izmok önkéntelenül összehúzódnak, növelve az izomtérfogatot és a feszültséget, valamint elősegítve a vérkeringést. Ez felgyorsítja az anyagcserét, csökkenti a duzzanatot, emeli és feszesíti a bőrt, valamint elősegíti a kollagén regenerációt.
  • A hagyományos kétgörgős masszírozóhoz képest a MYCARBON Face Roller négy hengerrel rendelkezik. Ezenkívül minden kerék 360 fokban elfordulhat. Nagyobb területet fed le, és jobban alkalmazkodik a bőr/arc szerkezetéhez. Az arc körvonalai tisztábbá válnak, a bőr feszesebbé válik. Egyedi megjelenése és kiváló minősége miatt az archenger ajándéknak is kiválóan alkalmas.
  • Ránctalanító és öregedésgátló szer: Ez az arcmasszázs henger elsősorban 5 arcproblémán javít: duzzanat, finom ráncok a szem körül, szarkalábak, kettős áll és ráncok. Illóolajok, krémek, testápolók vagy egyéb bőrápoló termékek után használva az elért felszívódási hatás tovább javítható. 1-3 hónapos arcmasszírozó használata után az arcbőr sima, feszes és fényes lehet.
  • 2 mód + 6 szint + IPX5: Mind az EMS, mind a normál módnak 3 sebessége van. Igényeinek megfelelően kiválaszthatja a megfelelő módot és sebességet. Az IPX5 lehetővé teszi a készülék közvetlen víz alatti mosását minden használat előtt és után. Emellett 30 napos pénz-visszafizetési garanciát és egy év szervizelést biztosítunk, így nem kell aggódnia a vásárlás után.

További információk

Gyártó MyCarbon
Tartalmazza az elemeket Igen
Darabszám a csomagban 1

Package info

Vélemények

Termékhozzászólás

Termékhozzászólás

Még nincs hozzászólás vagy kérdés erről a termékről, legyen az első!

Küldje el nekünk hozzászólását vagy észrevételét a termékhez:




Eladó

Eladó

LEVNO, spol. s r.o., Cégjegyzékszám: 04676408
Chotěbuzská 198
Irányítószám: 100 00, Praha, CZ


Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Panaszok eljárása

Panaszok eljárása